Nyt fra foreningen
Oktober, 2014
Birgitte Dam 8. oktober 2014 - 12:24
Kære medlemmer.
 
Allerførst, mange tak for en par gode generalforsamlinger. Der var rigtig god energi, og vi fik valgt et par nye medlemmer til vores bestyrelse. I Aarhus siger vi farvel til Hans Dorf, Jane Due blev genvalgt samt byder vi velkommen til Mathias Minetti og Mette R. Bystrup. Kent Ravn var ikke på valg. I København siger vi farvel til Iris Hauksdottir og Christel Larsen (som dog stadig er suppleanter), Elsebeth Pedersen blev genvalgt samt velkommen til Niels Rosendahl. Tilde Mette Juul, Thomas Brahe og jeg var ikke på valg.
 
Ud over Christel og Iris, har vi følgende suppleanter: Maria D. Høegh, Thomas Hansen, Mia D. Thuebæk og Mille K. D. Lassen. Vi har altid plads til flere og vil gerne være en forening med aktive og bidragende medlemmer. I den forbindelse har vi nedsat nogle arbejdsgrupper. Disse har følgende omdrejningspunkter:
  • Hjemmesiden
  • Strategi- og profilering
  • Arrangement, november 2014
  • Arrangement, februar 2014
  • Arrangement, april 2014
  • Mentorordning
 
Vi har allerede nu medlemmer i hver arbejdsgruppe, men vil som sagt gerne have flere. Hvis du kunne tænke dig at give en hånd med – stor som lille – så skriv os endelig en mail. Vi tager imod al hjælp og bidrag med kyshånd.
 
Ud over generalforsamlingerne havde vi i København Hans Dorf på som oplægsholder, der gav et meget interessant oplæg om hvad lærerekspertise er for noget. Dette kan I læse meget mere om her: http://paed-soc-alumne.dk/medlemmernes-hjørne/fra-hans-dorf-tak-respons-på-foredrag-om-artikelmanuskript-og-et-par-spørgsmål
 
Til sidst, så har foreningen fået en forespørgsel fra det faglige miljø ang. et specialeseminar for kommende specialeskrivere d. 11.11.14 kl. 14.30-16.00 i København. Hvis nogen kunne tænke sig, at fortælle lidt om deres speciale og processen, kan I skrive til mig, så sætter jeg jer i kontakt med Marianne Høyen, uddannelseslederen på pæd.soc. Jeg kan kontaktes på dam@edu.au.dk

Mvh. Birgitte Dam (formand)
Kommentarer