Nyt fra foreningen
Tak for i går!
Thomas Brahe 10. marts 2016 - 21:08
Kære medlemmer

Tak for arrangementet i går - og tak for jeres gode humør, gode spørgsmål til Erik Jørgen Hansen og gode selskab!

Vi var omtrent 100 fremmødte, som havde fornøjelsen af at lytte til “The Grand Old Man” (selvom Erik Jørgen trods sine meritter nu ikke betragter sig selv som "Grand”, men kun “Old”, fortalte han til Niels efterfølgende).

Mange fremmødte var med pædagogisk-sociologisk baggrund, men der var også rigtig mange med anden faglig baggrund, og vi er glade for, at vi med vores åbne arrangementer kan tiltrække så mange forskellige mennesker - det giver en god dynamik og en bredt kendskab til foreningen.

Samtidig har vi fornøjelsen af at kunne sige velkommen til 10 nye medlemmer, som meldte sig ind i foreningen i går - HERLIGT! Så stort velkommen til jer.

Vores næste arrangement er vores sommerarrangement den 2. juni. Der er her tale om et arrangement for foreningens medlemmer, hvor vi plejer at spise noget buffet og lytte til oplæg fra medlemmer, som bl.a. kan fortælle noget om deres job eller faglige temaer. Arrangementet er altid hyggeligt, og hvis nogen af jer tænker, at I gerne vil holde et lille oplæg for kollegaerne i foreningen, så er I meget velkomne og kan bare skrive til vores sekretær.

Mange hilsner
Bestyrelsen/Thomas

Kommentarer